Stillinger

Tips en elektriker og vinn! Se premier og vilkår her.

Tar du en spennende utfordring? Vi ønsker flere elektrikere med på laget.

Har du noen gang dratt fra en jobb der kunden er kjempefornøyd og du er stolt av hva du har levert? Det er hva vi ønsker å oppnå på hvert eneste oppdrag.

Vi er en liten bedrift som ble etablert i 2013. Pr dags dato er vi 4 personer som jobber med den daglige driften og 1 regnskapsmedarbeider i deltidsstilling.

Vi har flest oppdrag innen service for private, entreprenører, samt eiendoms- og driftsselskaper, der vi hjelper dem med det elektriske hvis de ønsker å pusse opp, bygge nytt, fornye, tilføre eller feilsøke. Vi ønsker å dekke deres ønsker og behov med god service, god kvalitet og med pålitelighet. Er våre kunder fornøyde, er vi fornøyde.

Vi har vært igjennom den mest krevende etableringsfasen med alle “barnesykdommene” som følger med, og vi har lært av det!

Nå er vi klare for utviklingsfasen.

Vi er elektrikere! Vi er med på å temme en naturkraft de færreste egentlig forstår hva er, men som alle har fordel av, og det skal vi være stolte av!

Slik som idrettsutøvere strever etter det «perfekte løp», strever vi etter den følelsen der alt har gått «på skinner» i et oppdrag. Der idrettsutøvere får anerkjennelse og premier, får vi også anerkjennelse og premie via lønn og bonuser. Der idrettsutøvere får en indre tilfredstillelse av å oppnå det “perfekte løp”, gjør vi det samme. Dette er vanskelig å få til hver gang, men det er en visjon vi ønsker å oppnå og noe som vi kan strekke oss etter.

Vi har utrolig mange variabler som skal stemme. Utførelsen skal gå uten for mange hindringer. Vi skal ha en god dag med leverandørflyt, informasjonsflyt, kommunikasjonsflyt, kjemien med alle i oppdraget skal klaffe. Det er den berømte «flyten» vi snakker om.

Er du interessert i å være med i et elektriker-team som jobber med å finne flyten og du kan bidra til at bedriften kommer «i dytten»? Da blir vi glade av å høre fra deg!

Vi har kontorer ved Vollen i Asker og oppdrag i Stor-Oslo. For nærmere opplysninger, kontakt Vegard Jaksland på mobil 406 97 900 eller på E-post post@v-el.no hvor også søknad med CV kan sendes. Tiltredelse etter nærmere avtale.

Tips en elektriker og vinn!

Vinn en gratis elektriker installasjon eller rabatter på oppdrag*

Elektriker installasjon til 15.000,-
Til deg som tipser elektrikeren som blir ansatt

15 % rabatt
Til deg som tipser en elektriker som søker på stillingen

10 % rabatt
Til deg som tipser en elektriker, selv om elektrikeren ikke søker på stillingen

* Prisen er eks MVA. Rabatten gjelder elektriker oppdrag innenfor vår kompetanse; sterkstrøm (230V) installasjon innen bolig og næring. Oppdrag utføres fortløpende når vi har kapasitet. Kun en vinner pr nye ansatt og kun et oppdrag pr tips. Pris, verdi og rabatt på våre standard priser. Tips må ha skjedd før søknadsfristen 15. juni.